جمعه ۳ اسفند ۱۴۰۳
تولید و تجارت

تشریح اقدامات بهداشت‌ محیطی انجام‌شده در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان

تشریح اقدامات بهداشت‌ محیطی انجام‌شده در مجتمع مس سرچشمه رفسنجان
سرپرست بهداشت ‌محیط مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، به تشریح اقدامات بهداشت محیطی انجام‌شده در مجتمع و شهر مس سرچشمه پرداخت.
  بزرگنمايي:

 پایگاه خبری شاخض بازار: به نقل از روابط‌عمومی مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، مرضیه مظفری گفت: از جمله اقدامات مرتبط با سلامت و ایمنی مواد غذایی که در مجتمع صورت گرفته، می‌توان به رفع موارد عدم انطباق رستوران‌ها و اماکن مرتبط با طبخ غذا و پیاده‌سازی و استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO22000:2018 و انجام ممیزی مراقبتی مرحله اول و دوم اشاره کرد.

وی با قدردانی از امورهای نظارت بر پیمانکاران، مدیریت سیستم‌ها و تضمین کیفیت، انبارها و سفارشات، آموزش و توسعه شایستگی، حراست و حفاظت فیزیکی در راستای استقرار سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی ISO 22000:2018 بیان کرد: به‌منظور استمرار استانداردسازی فعالیت‌ها و حصول اطمینان از رعایت الزامات ایمنی مواد غذایی مطابق با استانداردهای ملی و بین‌المللی در همه رستوران‌های مجتمع، مطابق با الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی برمبنای استاندارد بین‌المللی ISO22000 2018، نسبت به یکپارچه‌سازی و تدوین مستندات و مدارک، اهداف، برنامه ها، خط مشی ایمنی مواد غذایی و استراتژی‌های موجود و به‌روز رسانی الزامات قانونی مرتبط و سایر الزامات مطابق سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی اقدام شد، که این رویکرد برای نخستین‌بار در مجتمع مس سرچشمه به‌عنوان اولین مجتمع صنعتی و معدنی انجام شد.

به گفته وی، از دستاوردهای مهم استقرار این استاندارد، رفع تعداد قابل توجه موارد عدم انطباق بهداشتی اماکن مرتبط با تهیه، طبخ و توزیع غذا، ارتقای بهداشت و امنیت مواد غذایی، حفظ سلامت کارکنان، کاهش پسماند، افزایش رضایت‌مندی کارکنان و… بوده است. تجهیز و راه‌اندازی آزمایشگاه مواد غذایی، تهیه تجهیزات پرتابل و انجام پایش‌های موادغذایی و نصب و راه‌انداری سردخانه بالای صفر در شهر مس سرچشمه به‌منظور نگهداری گوشت تا زمان مصرف از دیگر اقدامات انجام‌شده است.

سرپرست بهداشت محیط مجتمع مس سرچشمه رفسنجان گفت: الزام پروژه‌ها و شرکت‌های پیمانکاری در تأمین غذای کارکنان از رستوران‌های مورد تایید اداره محیط‌ زیست و بهداشت محیط و همچنین پیگیری تسریع در روند احداث ساختمان آشپزخانه مرکزی ضمن رعایت الزامات سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی، از دیگر اقدامات انجام‌شده در راستای سلامت و ایمنی مواد غذایی بوده است.

مظفری درباره اقدامات مرتبط با بهداشت و سلامت آب آشامیدنی، گفت: حذف گاز کلر از فرایند گندزدایی آب با همکاری امور محترم آب و بازیافت طی سال های 1399 تا 1401 با هدف تغییر تکنولوژی، و بازسازی و نوسازی سیستم های گندزدایی آب آشامیدنی مجتمع مس سرچشمه با سیستم الکترولیز نمک طعام انجام گردید، این تکنولوژی ضمن حذف میکروارگانیسم ها و گندزدایی آب آشامیدنی، سبب کاهش مخاطرات ایمنی و بهداشت کار با گاز کلر با حذف مخازن و سیلندرهای گاز کلر(تعداد 12 عدد مخزن 1000 کیلویی و 7 عدد مخزن 500 کیلویی گاز کلر )، اطمینان از مطابقت مقدار کلر آزاد باقی‌مانده در آب آشامیدنی با استاندارد 1053، کیفیت بالای محصول، سهولت در بهره برداری، عدم تولید پساب و مواد جانبی و امکان کنترل اتوماتیک شده است.

سرپرست بهداشت محیط مجتمع، در ادامه به اقدامات مرتبط با بهداشت محیط و سلامت کارکنان نیز پرداخت و گفت: نصب سیستم‌های بوزدا در رختکن‌های امورهای مختلف مجتمع، پیگیری نوسازی و بهسازی اماکن عمومی، آگاهی‌بخشی به کارکنان درخصوص پشه آئدس و تب دنگی و ویروس متاپنومو و همچنین آگاهی کارکنان درخصوص رعایت الزامات بهداشت مواد غذایی با توجه به اهمیت بهداشت و امنیت مواد غذایی ازطریق ساخت موشن‌گرافی و ارسال لینک آموزشی، ازجمله اقدامات مرتبط با بهداشت محیط و سلامت کارکنان بوده است.


نظرات شما
آخرین اخبار