سعید زرندی، مدیرعامل گروه فولاد مبارکه به مناسبت حلول ماه شوال و عید سعید فطر پیام تبریکی صادر کرد.
صنعت فولاد ایران در سال ۱۴۰۳ به صورت جدیتر با بحران ناترازی انرژی مواجه شد که تأثیرات عمیق و گستردهای بر تولید، هزینهها و رقابتپذیری صادراتی این صنعت گذاشت. کمبود برق و گاز طبیعی نه تنها منجر به کاهش چشمگیر تولید و افزایش هزینههای عملیاتی شد، بلکه تهدیدی جدی برای جایگاه ایران به عنوان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان فولاد در جهان به شمار میآید.
مدیرعامل فولاد مبارکه در دیدار نوروزی با کارکنان خطوط تولید:
بررسی روندهای کلیدی سنگ آهن ایران با نگاه به سال گذشته؛
دادهها از حجم و ارزش معاملات در رینگ صنعتی بورس کالا نشان میدهد فولاد مبارکه در سال ۱۴۰۳ نیز برای چندمین سال متوالی بیشترین ارزش معاملات این بازار را رقم زد. صنایع ملی مس و سایر فولادسازان در رتبههای بعدی قرار میگیرند.
در پنجمین روز از سال ۱۴۰۴، تلاشگران آهن سازی شرکت فولاد و نورد سبا موفق به دومین رکورد پیاپی تولید روزانه به میزان ۵۱۱۰ تن آهن اسفنجی شدند و دومین رکورد جدیدرا به ثبت رساندند.
محمود محمدی فشارکی، مدیرعامل شرکت فولاد سفیددشت:
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان در نخستین روزهای کاری سال جدید به همراه جمعی از معاونان و مدیران از واحدهای سازمانی و خطوط تولید بازدید کردند.
مدیرعامل شرکت فولاد هرمزگان به منظور بررسی وضعیت سرمایهگذاریها و روند اجرای طرحهای توسعهای شرکت، از پروژه مگامدول احیا مستقیم ستاره سیمین هرمز بازدید کرد.
راهپیمایی روز قدس،نماد اتحاد و ایستادگی در برابر ظلم
مهندس محمود لندی مدیرعامل شرکت فولاد اکسین خوزستان در پیامی به مناسبت روز جهانی قدس از عموم مردم شریف و همیشه در صحنه استان خوزستان برای حضور پرشکوه در راهپیمایی آخرین جمعه ماه مبارک رمضان دعوت به عمل آورد.
کارکنان، ورزشکاران و بسیجیان روزهدار گروه فولاد خوزستان در کنار اقشار مختلف شهرستان اهواز در راهپیمایی روز جهانی قدس شرکت کردند.
فولاد خوزستان در سال ۱۴۰۳
برای اولین بار در ایران پروژه ویندفنسینگ (توری باد) شرکت فولاد خوزستان با ارزش فعلی ۸ هزار میلیارد ریال و ۹۴ درصد پیشرفت در ۲۷ هکتار مساحت پوشش در حال اجراست
قصه زندگی قطب صنعت فولاد کشور؛
با افزایش تولید ۳۰۰۰ تنی نسبت به سال قبل محقق شد؛
غلامرضا سلیمی، معاون بهرهبرداری فولاد مبارکه:
قاسم خوشدلپور، مدیر مجتمع فولاد سبا:
شرکت فولاد مبارکه اصفهان به عنوان بزرگترین واحد صنعتی و فولادسازی در ایران و منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، نقش محوری در صنعت فولاد کشور ایفا میکند. نامگذاری سال ۱۴۰۴ هجری شمسی به عنوان سال «سرمایهگذاری برای تولید» از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی، اهمیت ویژهای به توسعه و تقویت تولید ملی بخشیده است. لذا این گزارش به تحلیل سرمایهگذاریهای راهبردی شرکت فولاد مبارکه در راستای تحقق این هدف ملی میپردازد. این سرمایهگذاریها شامل طرحهای توسعه ظرفیت تولید مانند پروژه نورد گرم ۲، اقدامات اساسی برای مقابله با ناترازی انرژی از طریق سرمایهگذاری در نیروگاه خورشیدی و تامین منابع گازی و همچنین سرمایهگذاری در حوزه حفاظت از محیط زیست است. هدف اصلی این گزارش، بررسی و ارزیابی این سرمایهگذاریها (به ارزش روز بیش از ۵۰۰ هزار میلیارد تومان در ۱۵ استان کشور) و تبیین نقش آنها در رشد و پایداری شرکت فولاد مبارکه و صنعت فولاد ایران است.
با تولید ۱۰هزار و ۱۶۴ تن آهن اسفنجی در واحد احیاء مستقیم شماره۲ ناحیه آهن سازی، سقف تولید این واحد در چهارمین روز از بهار جابهجا و حدنصاب روزانه قبلی این واحد که در تاریخ ٣ اردیبهشتماه ۱۴۰۳ بهمیزان ۱۰ هزار و ۸۰ تن محقق شده بود ارتقاء بخشیده شد.
حمیدرضا خسروانیپور، معاون طرح و توسعه فولاد مبارکه:
علیرضا وکیلی، مدیرعامل شرکت فولاد توانآور آسیا:
حمید شجاعی، مدیرعامل شرکت ورقخودرو چهارمحال و بختیاری:
تولید را با قوت بیشتری ادامه میدهیم
ابلاغ مقام معظم رهبری؛ سرمایهگذاری برای تولید
صفحه ۱ از ۴۰