شاخص بازار - به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، غلامرضا عباس پاشا در شورای اداری شهرستان فیروزکوه با تاکید بر لزوم اصلاح ساختار اداری در استان تهران گفت: فیروزکوه در حوزه کشاورزی و گردشگری در رتبه نخست استان تهران قرار دارد و همین ظرفیت باعث شده در این استان شاهد تحقق 107 درصدی اشتغال پیش بینی شده باشیم.
وی افزود: با وجود تمام سنگ اندازیهای دشمن و تلاش برای از پا در آوردن اقتصاد کشورمان خوشبختانه در همین شهرستان فیروزکوه در سال جاری 141 پروژه شاخص به بهره برداری رسید. به این ترتیب موتور محرکه توسعه در کشور به خوبی به حرکت درآمده و تنها برای رفع دغدغهها باید به دنبال هم افزایی در دستگاههای مختلف باشیم.
وی ادامه داد: تحریمهای اقتصادی ما را با برخی چالشهای اقتصادی مواجه کرده و از سوی دیگر دشمن به دنبال خلل در حوزه اجتماعی و دامن زدن به اختلافات منطقه ای است اما خوشبختانه مردم ما از سال 1357 تا به امروز در عرصههای مختلف همچون دفاع مقدس نشان دادند که پای آرمانهای انقلاب خود ایستاده اند.
معاون استاندار تهران در بخش دیگری از صحبتهای خود با تاکید بر لزوم ایجاد هم افزایی برای حل چالشهای موجود در استان تهران افزود: امروز شهرستان فیروزکوه باید از ظرفیتهای موجود برای توسعه بیش از پیش بهره بگیرد. باید ضرورتها در همه شهرستانها به طور دقیق مشخص و با اولویت بندی نسبت به رفع چالشها اقدام شود.
در شهرستان فیروزکوه نقطه کلیدی گردشگری است و در مرحله بعد نیز کشاورزی و صنعت دارای ظرفیتهای بسیاری است. از سوی دیگر چالش جدی این شهرستان سربارهایی است که در مسیرهای تردد عبوری به استانهای سمنان و مازندران دارد. این چالشها نادیده گرفته شده اما میطلبد که مورد توجه جدی قرار گیرد.
وی تاکید کرد: باید مدیریت مبتنی بر شایستگی در دستور کار قرار گیرد. قطعا اقتدار نظام سیاسی به عملکرد نظام اداری مرتبط است. ساختارهای اداری استان تهران جوابگوی این استان نیست و در همین راستا جلسات و پیگیریهای گسترده ای برای حل معضلات و مشکلات ساختار اداری استان تهران برگزار شده است.
وی ادامه داد: دولتها برای پاسخگویی به نیازهای مردم به وجود آمده اند و اگر در ساختار به درستی به مردم پاسخ داده نشود محرک توسعه پدید نمیآید.
پاشا تاکید کرد: ساختار اداری استان تهران چالشهای جدی دارد و شهرستان فیروزکوه نیز از این مسئله مستثنی نیست. لذا به دنبال تقویت این ساختار در تمامی 16 شهرستان استان تهران هستیم. تیمهای آسیب شناسی تشکیل شده و دو پژوهش آسیب شناسی ساختار اداری استان و آسیب شناسی منابع انسانی در دستور کار قرار گرفته، بی تردید با به نتیجه رسیدن این دو پژوهش میتوانیم گام موثری در تقویت جدی سازمان اداری برداریم.
انتهای پیام