- نوشته شده توسط:
شاخص بازار
-
یکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳ - ۲۳:۲۹:۱۸
محمدکاظم کاظمی هرندی، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه گفت: صنایع از مهرماه محدودیت انرژی دارند و عملاً در سال، سه ماه میتوانند تولید داشته باشند. این وضعیت باعث میشود که صنایع به سمت سرمایهگذاری در انرژی پاک حرکت کنند. صنایع باید بتوانند در تخصص خود سرمایهگذاری کنند، محصول با کیفیت و با ارزش افزوده بهتر را داشته باشد اما در حال حاضر مجبور هستند به سمت انرژی پاک حرکت کنند.
پایگاه خبری شاخص بازار: پنل «انرژی پاک برای آینده سبز»؛ رویکرد فولاد مبارکه برای استفاده از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر با حضور محمدکاظم صباغی هرندی مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه و محمدرضا جعفرزاده مدیرعامل شرکت صناپ در بیستویکمین نمایشگاه ایران متافو برگزار شد.
محمدکاظم صباغی هرندی، مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه در این پنل تخصصی، با بیان اینکه صنایع در بحث انرژی به ویژه در تأمین پایدار انرژی با چالش مواجه هستند، گفت: صنایع از مهرماه محدودیت انرژی دارند و عملاً در سال، سه ماه میتوانند تولید داشته باشند، این وضعیت باعث میشود که صنایع به سمت سرمایهگذاری در انرژی پاک حرکت کنند. صنایع باید بتوانند در تخصص خود سرمایهگذاری کنند، محصول با کیفیت و با ارزش افزوده بهتر را داشته باشد اما در حال حاضر مجبور هستند به سمت انرژی پاک حرکت کنند.
صنایع مجبور به استفاده از انرژی پاک هستند/راندمان بالای 58 درصد نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی فولاد مبارکه
وی با بیان اینکه فولاد مبارکه در این زمینه و استفاده از انرژیهای تجدیدپذیر پیشرو است، گفت: فولاد مبارکه به سمت نیروگاههای سیکل ترکیبی، بادی و خورشیدی حرکت کرده و دو فاز نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی را وارد مدار کرد. این نیروگاه، راندمان بالای 58 درصد دارد و جزو معدودترین نیروگاههایی است که با راندمان بالای 58 درصد در کشور فعالیت میکند.
مدیر ارشد خدمات فنی و پشتیبانی فولاد مبارکه با بیان اینکه فولاد مبارکه دو پروژه دیگر نیروگاه خورشیدی 600 مگاواتی و نیروگاه بادی را نیز در پیش گرفته و تعریف کرده و این مجموعهها کاملاً به مجموعه صناپ منتقل شده تا بتوانند بخشی از انرژی مورد نیاز را تأمین کند، گفت: برای ما اهمیت، افزایش تولید و کیفیت تولید در اثر استفاده از انرژیهای پاک و تجدیدپذیر است. فولاد مبارکه برخلاف دیگر شرکتها امسال توانست به اندازه سال گذشته تولید داشته باشد. در برخی از حوزهها نیز بالای 11 درصد افزایش تولید داشت.
وی با بیان اینکه محدودیت گاز یکی دیگر از چالشهای کشور است، افزود: مزیت استفاده از نیروگاههای خورشیدی و بادی هم همین است که نیاز به گاز را با تأمین برق مورد نیاز قطع میکنند. با استفاده از 3 نیروگاه سیکل ترکیبی و بادی و خورشیدی 2 میلیون تن کربن در سال کمتر تولید خواهد شد.
صباغی هرندی تاکید کرد: خوشبختانه فولاد مبارکه در این زمینه چالشی ندارد و حدوداً 5 تا 6 درصد برق مورد نیاز خود را از طریق نیروگاهها تأمین میکند.
صنایع مجبور به استفاده از انرژی پاک هستند/راندمان بالای 58 درصد نیروگاه سیکل ترکیبی 914 مگاواتی فولاد مبارکه
فولاد مبارکه یکی از بازیگران اصلی عرصه صنعت کشور در حوزه انرژی تجدیدپذیر است
محمدرضا جعفرزاده، مدیرعامل شرکت صناپ نیز در ادامه این نشست با تاکید بر اینکه فولاد مبارکه شعار خلق آینده بهتر را در عمل محقق کرده است، گفت: فولاد مبارکه در حوزه انرژیهای مختلف به خوبی عمل کرده است و در حوزه انرژیهای تجدیدپذیر شرکتهای صناپ را تولید کرد.
ادامه داد: فولاد مبارکه در حال حاضر نیروگاه 600 مگاواتی خورشیدی آفتاب شرق را داراست و یکی از بازیگران اصلی عرصه صنعت کشور در حوزه انرژی تجدیدپذیر با ظرفیت 2 هزار مگاواتی در کشور و درآمد سالیانه 250 میلیون دلاری است.
وی با بیان اینکه طراحی و مهندسی کل این نیروگاه خورشیدی آفتاب شرق به صورت داخلی انجام میشود، گفت: آفتاب شرق اولین نیروگاه مقیاسبزرگ خورشیدی کشور است. در آفتاب شرق 600 مگاواتی، تکنولوژیها و برندهای معتبری به کار رفته است. ریسکهای مهمی در حوزه بومیسازی در این حوزه صورت گرفته و خیلی با دقت بوده است.
مدیرعامل شرکت صناپ از شروع فازهای مطالعاتی و کارهای اجرایی نیروگاه بادی 200 مگاواتی هم خبر داد و ابراز امیدواری کرد که به خوبی پیش برود.
جعفرزاده اضافه کرد: این دو پروژه با ظرفیت مجموعاً 800 مگاوات در دستورکار است، ولی چشمانداز صناپ، تأمین 2 هزار مگاواتی انرژیهای تجدیدپذیر است.
وی با بیان اینکه از 7 مؤلفه فولاد سبز مهمترین حوزه، انرژیهای تجدیدپذیر است که در این زمینه در فولاد مبارکه گامهای خوبی برداشته است، تصریح کرد: گام بعدی ما حرکت به سمت دیگر مؤلفههای فولاد سبز از قبیل هیدروژن و مدیریت پساب شهری و … است.
تا کنون هیچ نظری ارسال نشده است ...