دوشنبه ۲۶ شهريور ۱۴۰۳
طلا و ارز

کاهش قیمت طلا و نقره همگام با بازارهای سهام/ واکنش فلز زرد به افزایش شاخص دلار آمریکا

کاهش قیمت طلا و نقره همگام با بازارهای سهام/ واکنش فلز زرد به افزایش شاخص دلار آمریکا
شاخص بازار - اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی ؛ از جمله مسائلی که روز گذشته بر روند معاملات تاثیرگذار بود افزایش شاخص دلار آمریکا بود، بر همین اساس معاملات آتی طلای ...
  بزرگنمايي:

شاخص بازار - اقتصادآنلاین - اکرم شعبانی ؛ از جمله مسائلی که روز گذشته بر روند معاملات تاثیرگذار بود افزایش شاخص دلار آمریکا بود، بر همین اساس معاملات آتی طلای فوریه با کاهش 5.40 دلاری در هر اونس به قیمت 1845.10 دلار و معاملات آتی نقره مارس در بازار کومکس نیویورک با کاهش 0.153 دلاری به قیمت 25.38 دلار در هر اونس معامله شد.
جلسه دو روزه کمیته بازار آزاد FOMC فدرال رزرو که روز گذشته به پایان رسید با انتشار بیانیه‌ای درباره سیاست‌های پولی ایالات متحده به پایان رسید. در این بیانیه آمده است که رشد اقتصادی ایالات متحده طی چند ماه گذشته تعدیل یافته و همه گیری ویروس کرونا همچنان خطراتی را متوجه رشد اقتصادی این کشور می‌کند. در بازارهای مالی از جمله بازار فلزات گرانبها واکنش خاصی نسبت به این بیانیه به ثبت نرسید.
بازارهای جهانی سهام روز گذشته عمدتا روند ترکیبی داشتند. در ایالات متحده نیز هر سه شاخص بار دیگر روند معاملات را نزولی به پایان رساندند. تحلیل‌گران معتقدند اگر روند نزولی شاخص‌های سهام ادامه یابد احتمال افزایش تقاضا در بازار فلزات گرانبها ایجاد خواهد شد آن هم در شرایطی که تحلیل‌گران بیشتری بر ادامه روند ناپایدار بازارهای سهام تاکید دارند.
اخبار منتشر شده حاکی از آن است که با توجه به محدودیت‌های ایجاد شده پس از شیوع کرونا و جنگ تجاری با ایالات متحده، چین دچار کمبود غذای جدی شده است، اگرچه به عنوان بخشی از توافقنامه تجاری با آمریکا، این کشور خرید غلات بیشتری از ایالات متحده انجام داده اما همچنان این کمبود مشاهده می‌شود. برخی گزارش‌ها حاکی از آن است که ویروس کرونا در برخی از شهرهای چین بار دیگر در حال شیوع یافتن است، مساله‌ای که می‌تواند رشد اقتصادی دومین اقتصاد بزرگ جهان را تحت تاثیر قرار دهد. اگرچه دولت چین عموما از انتشار اخبار حقیقی خودداری می‌کند اما افزایش نظارت‌ها در این کشور خود به نوعی تاییدکننده این اخبار است.
در بازارهای کلیدی خارج از کشور شاخص دلار آمریکا اندکی روند افزایشی در پیش گرفت. همچنین قیمت‌های آتی نفت خام نیمکس با اندکی افزایش به 53 دلار در هر بشکه رسید. بازده اوراق قرضه ده ساله خزانه داری آمریکا نیز روز گذشته در همان محدوده 1.04 درصدی معامله شد.
طلا
(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت طلا)
از دیدگاه فنی، معاملات آتی طلای فوریه در یک سطح کلی فنی کوتاه مدت قرار دارند. هدف بعدی صعودی قیمت طلا دستیابی به سطح مقاومت فنی بالاتر از 1900 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی فنی و پایین‌ترین سطح قیمت معاملات ماه ژانویه یعنی 1800.80 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات انجام شده در روزهای گذشته، سطح مقاومت نخست طلا در بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی 1851.50 دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بر روی بالاترین سطح قیمت معاملات روز سه شنبه یعنی 1860.80 دلار در هر اونس مشاهده شده است در حالی که سطح پشتیبانی نخست بر روی کمترین قیمت معاملات روز گذشته یعنی 1828.40 دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بر روی 1817.10 دلار در هر اونس قرار گرفته است.
نقره
(نمودار روند حرکت 24 ساعته قیمت نقره)
معاملات آتی نقره مارس به یک سطح کلی فنی کوتاه مدت بازگشته‌اند. هدف بعدی صعودی قیمت نقره دستیابی به سطح مقاومت فنی و بالاترین قیمت معاملات ماه ژانویه یعنی 29.105 دلار در هر اونس و هدف بعدی نزولی قیمت‌ها رسیدن به زیر سطح پشتیبانی کامل و پایین‌ترین قیمت معاملات ماه ژانویه یعنی 24.04 دلار در هر اونس است. بر اساس معاملات اخیر، سطح مقاومت نخست نقره بالاترین سطح قیمت معاملات روز گذشته یعنی 25.545 دلار در هر اونس و سطح مقاومت دوم بالاترین قیمت معاملات هفته یعنی 25.835 دلار در هر اونس است. همچنین سطح پشتیبانی نخست نقره 25 دلار در هر اونس و سطح پشتیبانی دوم در کمترین سطح معاملات روز گذشته یعنی 24.715 دلار در هر اونس مشاهده شده است.


نظرات شما
آخرین اخبار