شاخص بازار - به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، مردم ایران معمولا ترجیح میدهند که روزانه نان تازه خریداری کنند و غالبا در بسیاری از نانواییها اعم از لواش، تافتون، سنگگ و بربری برای دقایق طولانی باید در صف خرید نان بایستند. حال از آنجایی که نانواییها یکی از مراکز خطرناک شیوع کرونا ویروس محسوب میشوند، رعایت نکات زیر که از سوی انجمن علمی آموزش بهداشت و ارتقاء سلامت ایران اعلام شده، میتواند تا حد زیادی از سرایت بیماری COVID-19 جلوگیری کند:
- سعی کنید تاحد امکان تعداد مراجعه خود به نانوایی را کاهش دهید.
- در صورت نیاز، حتما با خودتان حداقل یک جفت دستکش یکبار مصرف به همراه ببرید و بپوشید یا اسپری الکل به همراه داشته باشید.
- در هنگام حضور در نانوایی و در نوبت ایستادن از ماسک استفاده کنید.
- در نوبت نان، حتما فاصله حداقل یک و نیم متری را از دیگران رعایت کنید.
- در نوبت نان با مشتریان دیگر به صورت روبرو قرار نگیرید و ترجیحا با کسی صحبت نکنید.
- از دست زدن به کلیه سطوح و وسایل و دستگیره در، در نانوایی خودداری به عمل آورید.
- محترمانه از افراد در نوبت درخواست کنید که فاصله یک و نیم متری از یکدیگر را رعایت کنند.
- مواظب باشید به غیر از خودتان فرد دیگری به نانها دست نزند.
- اطمینان داشته باشید هنگام برداشتن نانها دستان شما با هیج جایی تماس نداشته است.
- حتما با خود برای خرید نان سفره یا کیسه نایلونی تمیز به همراه داشته باشید.
- اسکناس و سکه میتواند از عوامل سرایت کووید-19 باشند. بنابراین حتی المقدور از کارت خوان استفاده کنید و بعد از استفاده از کارتخوان دستهای خود را با اسپری الکل ضدعفونی کنید.
- سعی کنید فقط پول به اندازه خرید نان به نانوایی بدهید و از رد و بدل شدن پول خرد امتناع کنید.
- پول نان را میتوانید قبلا در دستمال کاغذی و یا کیسه فریز بگذارید و سپس دستان خود را با آب و صابون بشویید.
- قبل از دست زدن به نانها مجددا دستهای خود را با محلولهای ضدعفونی حاوی الکل 70 درصد ضدعفونی کنید.
- مراقب باشید تا در مجاورت افراد دارای سرفه و تنگی نفس و تب قرار نگیرید.
- تاکید میکنیم که ترجیحا خرید نان را در ساعات خلوت نانواییها انجام دهید و از دست زدن به کلیه سطوح نانوایی خودداری کنید.
انتهای پیام