به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، علی اصغر مزارئه اظهار کرد: قطع برق صنایع اگر چه در ظاهر بخش خانگی از قطع برق و گاز مصون نگه داشته اما عوارض نهایی بالارفتن قیمت تمام شده تولید و تحمیل آن به مصرف کننده ،متوجه تمام بخشهای جامعه خواهد شد و علاوه بر این در نتیجه تداوم این روند، سرمایه گذاری جدید صنعتی و اشتغالزایی آتی مورد تهدید قرار خواهد گرفت.
مدیر واحد تولیدی شرکت اسسکو با اشاره به سیاست شکلگیری شهرکهای صنعتی در کشور، اظهار کرد: شهرکهای صنعتی به عنوان مراکز صنعتیِ دارای زیرساختهایی نظیر برق، آب و گاز به منظور رفع مشکلات استقرار پراکنده صنایع شکل گرفت که با کمبودهای موجود، اندک اندک فلسفه ایجادی این مراکز زیر سوال خواهد رفت .
وی تصریح کرد: مدیران واحدهای صنعتی به واسطه استقرار در این شهرکها انتظار دارند مشکلی در تامین زیرساختهای مورد نیاز واحد نداشته باشند اما طی سنوات گذشته همواره شاهد قطعی برق در تابستان و گاز در زمستان هستند.در برخی از شهرکهای صنعتی قطع جریان آب نیز به این مشکلات اضافه شده است.
این مدیر بخش خصوصی ادامه داد: مادامی که دستگاههای خدمترسان به درستی به وظایف خود عمل نمیکنند، مشکلات متعدد و جدی در جریان تولید و نیز تاخیر در تحویل پروژهها برای واحدهای صنعتی ایجاد میشود.
وی افزود: مسایل تنها به اینجا ختم نمیشود، عدم تصمیمگیری درست مسوولان ذیصلاح در برنامهریزی قطع برق منجر به جابهجایی تعطیلات به روزهای کاری شده که مشکلات متنوعی را برای کارگران و خانوادههایشان ایجاد و بهرهوری نیروی انسانی در کارخانجات را به شدت کاهش داده و توان تولید را در برخی از روزها به پایینترین حد ممکن خود میرساند.
مزارئه یادآور شد: خاموشیها و نوسانات برق آسیبهای جدی به ماشین آلات و تجهیزات واحدهای صنعتی وارد آورده و هزینههای هنگفتی را برای تولیدکننده بدنبال داشته است.
این تولیدکننده اظهارکرد: تامین کنندگان مواد اولیه نیز به همین دلایل دچار مشکل شده و با اختلال در چرخه تامین مواد اولیه واحدها، مشکلات مضاعفی در چرخه تولید بوجود آمده است.
این تولیدکننده سمنانی گفت: انتظار میرود دستگاههای خدماترسان تولید را اولویت کشور قرار دهند و در تامین آب، برق و گاز صنعت اهتمام ورزند.
وی افزود: قطع برق صنایع با هدف پیشگیری از خاموشی منازل مسکونی اقدامی عجیب و خلاف قانون است که در کمال تعجب هر روز فشارها در این خصوص بیشتر میشود.
مزارئه تاکید کرد: پیشنهاد ما به مسوولان وزارت نیرو بازگشت به قانون و عدم قطع برق و گاز واحدهای صنعتی و محاسبه و پرداخت خسارت صنایع بابت ضرر و زیان وارده و عدم النفع تولید است.
مزارئه گفت: اگر چه در ظاهر بخش خانگی از قطع برق و گاز مصون نگه داشته شده اما عوارض نهایی بالارفتن قیمت تمام شده تولید و تحمیل آن به مصرف کننده ،متوجه تمام بخشهای جامعه خواهد شد و سرمایه گذاری جدید صنعتی و اشتغالزایی آتی مورد تهدید قرار خواهد گرفت.
این فعال بخش خصوصی تصریح کرد: امیدواریم مسئولین در دولت مردمی آیت الله رییسی فکری عاجل به حال عقب افتادگی بخش انرژی داشته باشند و در کشور غنی و ثرونمند ما این معضل به سرعت برطرف گردد.