شاخص بازار - معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت گفت: سازمان بیمه سلامت برنامهها و سیاستهای تشویقی زیادی در راستای حمایت از اجرای طرح نسخه نویسی الکترونیکی پیش بینی کرده است.
مهدی رضایی گفت: طرح نسخه نویسی الکترونیکی، راهی است که آغاز شده است و باید با رفع موانع مسیررا هموار کنیم.
وی با تاکید برالزام اجرای این طرح افزود: بیمه سلامت هم از سوی دولت و هم مجلس برای اجرای کامل طرح نسخه نویسی الکترونیکی و حذف دفترچههای کاغذی بیمه مطالبه میشود.
رضایی تاکید کرد: اجرای 100 درصد این طرح در زمانبندی واحد ممکن نیست، و نیازمند صبوری و همراهی تمامی ذی نفعان دارد.
وی با بیان اینکه هر طرحی در ابتدای اجرایی شدن با مشکلاتی مواجه میشود، متنوع بودن سامانههای سازمانهای بیمه ای و ناهماهنگیهای موجود بین ادارات و بیمهها را از جمله دغدغههای این حوزه دانست.
رضایی اظهارداشت: فواید نسخه نویسی الکترونیکی بر هیچ کس پوشیده نیست، اما در شرایط فعلی کشور سعی میکنیم این طرح با شیب ملایم جلو برود تا به مرور زیر ساختهای نرمافزاری و منابع لازم برای اجرای طرح تامین شود.
معاون بیمه و خدمات سلامت سازمان بیمه سلامت بیان کرد: در سازمان بیمه سلامت برنامهها و سیاستهای تشویقی زیادی در راستای حمایت از اجرای این طرح پیش بینی شده است.
وی ضمن تشریح عملکرد بیمه سلامت، توقف ارزیابی آزمون وسع، سقف بستری، نحوه پرداخت در بیمارستان و مراکز روستایی، رفع بخشی از تعدیلات را از جمله این اقدامات عنوان کرد و از تقویت برنامههای پرداخت به روز و اعطای مبالغ اضافی برای تشویق پزشکان به نسخهنویسی الکترونیکی خبر داد.
رضایی با تاکید بر اینکه بدهی سازمان از سال 95 تا 98 تقریبا تسویه شده است اظهارداشت: ماهانه یک هزار و 300 میلیارد ریال برای بخش خصوصی پرداختی وجود دارد که با اعتبارات گرفته شده تا اواسط اسفند تمام مطالبات پرداخت خواهد شد.
وی در خصوص عملکرد بیمه سلامت در زمان شیوع کرونا گفت: 90 درصد هزینههای بیماران مبتلا به کرونا در بخش بستری و 70 درصد هزینه در بخش سرپایی بر عهده بیمه سلامت است.
پایگاه خبری سازمان بیمه سلامت