يکشنبه ۴ آذر ۱۴۰۳
اجتماعی

معاون امنیتی وزارت کشور در پاسخ به ایسنا عنوان کرد

ورود وزارت کشوربه تامین امنیت وپاسخگویی شرکتهای تاکسی اینترنتی/لزوم وصل سامانه شرکتهابه پلیس

ورود وزارت کشوربه تامین امنیت وپاسخگویی شرکتهای تاکسی اینترنتی/لزوم وصل سامانه شرکتهابه پلیس
شاخص بازار - معاون امنیتی و انتظامی وزارت کشور از مداخله وزارت کشور و برگزاری جلسه ای با شرکتهای تاکسی اینترنتی در جهت نظارت برای تامین امنیت و پاسخگویی این شرکتها در حوزه امنیتی تا پیش از پایان سال جاری خبر داد.
  بزرگنمايي:

شاخص بازار - به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، حسین ذوالفقاری در نشست خبری امروز سه شنبه خود در پاسخ به سوال ایسنا در خصوص امنیت تاکسی‌های اینترنتی و نظارت بر آنها گفت: باید به این نکته توجه داشته باشیم که اگر امروز را با گذشته در حوزه مسافرکش‌های شخصی تطبیق دهیم مشاهده می‌کنیم که در گذشته از نظر امنیتی مشکلات بسیاری وجود داشت. به شکلی که اگر فردی در کنار خیابان برای جابجایی" مسافرکش شخصی" مقابل او می‌ایستاد شاید اتفاقات ناگواری را در گذشته شاهد بودیم اما با ورود تاکسی‌های اینترنتی و ساماندهی افرادی که به عنوان مسافرکشهای شخصی فعالیت می‌کنند، وضعیت بسیار بهتری رقم خورده است و امروز بسیاری از اتفاقات گذشته جلویش گرفته شده است.
وی افزود: بنده هم کلیپی که ظرف روزهای گذشته در فضای مجازی در خصوص سرقت بار و همچنین پلاک سرقتی خودروی یکی از شرکتهای تاکسی اینترنتی منتشر و اعلام شده کسی پاسخگو نیست، دیده ام. در همین راستا موضوع را به واحد رصد خود اعلام کردیم تا جلسه ویژه ای در حوزه بررسی اعتبارسنجی افرادی که می‌خواهند در این شرکتها فعالیت کنند برگزار شود. بی تردید با گسترش بی رویه این حوزه مخالف هستیم و باید سامانه این شرکتها به پلیس برای تشخیص اصالت خودرو و صلاحیت فردی متصل شود تا این موارد به صورت دقیق بررسی شود. همچنین مسئولیت مدیرعامل و افرادی که در این حوزه فعالیت می‌کند باید مشخص و ما در این حوزه تصمیم گیری خواهیم کرد و تصمیم نهایی تا پیش از پایان سال انجام خواهد شد.
معاون وزیر کشور در بخش دیگری از صحبتهای خود در ارائه گزارشی از عملکرد 7 ساله وزارت کشور در حوزه‌های امنیتی به موضوع حفاظت از مرزهای کشور اشاره کرد و افزود: ظرف این 7 سال با اعتباراتی که از سوی دولت و مجلس به وزارت کشور اختصاص پیدا کرده حدود 300 کیلومتر انسداد مرزی انجام شده و 227 پایگاه و پاسگاه مرزی احداث شده و از سوی دیگر حدود یک هزار کیلومتر جاده‌های خط مرزی به همراه آب رسانی، برق و گازرسانی به 325 باب پاسگاه مرزی انجام شده است.
وی ادامه داد: در شرق کشور با پیگیری‌های وزارت کشور کار ویژه مرزی انجام شد و با تامین اعتبار ویژه ای در جهت کنترل مرز در شرق کشور اقدام شده که این کار از طریق ستاد کل نیروهای مسلح در حال اجرایی شدن است.
وی تاکید کرد: در حوزه صید ماهی نیز از سوی وزارت کشور دستورالعملی تهیه و به دولت ارسال شد که در آن مصالح و منافع مرز نشینان در نظر گرفته شده است.
ذوالفقاری بااشاره به استرداد 1500 نفر از زندانیان ایرانی در کشورهای منطقه همچون ترکیه، پاکستان ، آذربایجان و ... به کشور گفت: این افراد به کشور مسترد شدند تا محکومیت خود را در کشور بگذارند. همچنین در حوزه پاک سازی زمینها از حیث وجود مین اولویت بندی و برنامه ریزی انجام شد و نهایتا حدود یک میلیون هکتار زمین پاکسازی و برای فعالیت تحویل کشاورزان شد. در همین حوزه 497 نفر از شهروندانی که در حوزه مرزهای مشترک با کشور عراق روی مین رفته بودند مجموعا 95 پرونده به عنوان شهید و 402 مورد به عنوان جانباز تشکیل شده است.
وی تاکید کرد: در حال حاضر اطلاعات مسافرینی که از نقاط مختلف به کشور سفر می‌کند در سامانه ای ثبت و قابل بهره برداری است ظرف 7 سال گذشته 13 مرز رسمی شامل 8 مرز زمینی ، دو مرز هوایی دو مرز ریلی به تصویب رسیدو به مرزهای رسمی کشور اضافه می‌شود و 15 بازارچه مرزی در 4 استان به تصویب دولت رسید. ساماندهی کولبران که به صورت رسمی و در چارچوب قانون از معافیتهای گمرکی استفاده می‌کند این بازارچه‌ها تشکیل شده است. تا فعالیت مرز نشینان در نقاط مرزی در قالب همین بازارچه‌ها ساماندهی شود تا افراد از مجاری غیر قانونی تردد نکنند و مشکلات بعدی به وجود نیاید.
ادامه دارد ...


نظرات شما
آخرین اخبار