شاخص بازار - به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، دین پرست امروز در یک نشست خبری در تشریح اقدامات انجام شده در حوزه قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با بیماری کرونا به تشکیل 55 جلسه اصلی ستاد ملی به ریاست رئیس جمهور اشاره کرد و افزود: از این 55 جلسه تشکیل شده تعداد 41 جلسه قبل از تشکیل قرارگاه عملیاتی و 14 جلسه بعد از تشکیل قرارگاه عملیاتی برگزار شده است. از آنجایی که مهمترین وظیفه قرارگاه عملیاتی پیگیری اجرای مصوبات ستاد ملی مدیریت کرونا بوده در همین راستا دو اقدام مهم در دستور کار قرارگاه قرار گرفت که از این میان نخست بررسی دقیق مصوبات 41 جلسه ستاد بود که 388 مصوبه ابلاغی ستاد ملی از 38 دستگاه اجرایی، نهاد و سازمان پیگیری و جمع بندی آن به رئیس جمهور ارسال شده است.
وی افزود: بنا به پیشنهاد فرمانده قرارگاه عملیاتی و تصویب رئیس جمهور، راستی آزمایی محتویات گزارشهای دستگاهها برای ثبت و ضبط در سوابق به دبیرخانه ستاد ملی ارجاع شده است. همچنین آخرین وضعیت اجرای مصوبات 14 جلسه ستاد -یعنی جلسات 42 تا 55 که بعد از تشکیل قرارگاه برگزار شده - بررسی میشود که 76 مصوبه ابلاغ شده است و تااین لحظه مصوبات 10 جلسه یعنی جلسات 42 تا 52 که بالغ بر 63 مصوبه بوده است کاملا اجرایی شده است و گزارش آن نیز به استحضار رئیس جمهور رسیده است.
وی ادامه داد: مصوبات چهار جلسه 52 تا 55 با 13 مصوبه باقیمانده است که پیگیری اجرای این مصوبات نیز در دستورکار قرار دارد. قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا تا کنون هشت جلسه برقرار کرده که تعداد مصوبات این جلسات 182 مصوبه بود و تا کنون 170 مورد یعنی بیش از 90 درصد مصوبات اجرایی شده است. البته علاوه بر جلسات اصلی قرارگاه ، وزیر کشور و فرمانده قرارگاه عملیاتی جلسات بسیاری به صورت هفتگی با مسئولین دستگاههای ذیربط، روسای کمیتههای زیر مجموعه ستاد ملی، استانداران و روسای دانشگاههای علوم پزشکی، فرمانداران، بخشداران برگزار کرده است. از سوی دیگر جلسات منظم هفتگی به ریاست وزیر کشور با حضور معاونین دو وزارتخانه بهداشت و کشور برگزار میشود.
دبیر قرارگاه عملیاتی ستاد ملی مقابله با کرونا در پاسخ به سوالی در خصوص نظارت بر اجرای محدودیتها و ممنوعیتهای کرونایی در کشور گفت: آمارهای نظارت بر اجرای محدودیتها به صورت مرتب منتشر میشود و در این مدت پلمب و جریمه واحدهای صنفی بسیار زیاد بوده که گزارشات دقیق آن موجود است.
وی تاکید کرد: بی تردید وقتی قانونی وضع میشود و موارد تنبیهی نیز برای آن مشخص میشود دو موضوع بحث اثربخشی و بازدارندگی برای آنها مورد توجه قرار میگیرد. در مواجهه با این پدیده پیچیده که به صورت مرتب با معیشت مردم در ارتباط بود رفتارهای سخت گیرانه باید با در نظر گرفتن همه موارد انجام میشد تا مشکلات بیشتری به وجود نیاید.
وی ادامه داد: همراهی اصناف بسیار خوب و کامل بوده و میتوان گفت بیش از 85 درصد همراهی اصناف را شاهد بوده ایم اما بازدارندگی این قوانین موضوعی است که در حال بررسی است. در حقیقت نقاط ضعف و قوت طرحهای اجرا شده در حال بررسی است.
وی در خصوص موضوع واکسن تولید داخل و واردات واکسن نیز گفت: همه تلاشها معطوف به تامین واکسن است که این کار توسط دستگاههای متولی به ویژه وزارت بهداشت در حال انجام است. گروههای هدف تعیین شده و کشورهای هدف برای واردات واکسن نیز مشخص شده، رایزنیها در حال انجام است و امیدواریم ظرف روزهای آتی شاهد ورود اولین محموله واکسن به کشور باشیم.
انتهای پیام