پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳
سلامت

مردم به ایمپلنت‌های ارزان قیمت در فضای مجازی اعتماد نکنند/شیوع بیماری‌های لثه

مردم به ایمپلنت‌های ارزان قیمت در فضای مجازی اعتماد نکنند/شیوع بیماری‌های لثه
دبیر اجرایی بیست و سومین کنگره تخصصی بین‌المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران از مردم خواست به تبلیغات در مورد ایمپلنت‌های دندانی ارزان قیمت در فضای مجازی اعتماد نکنند زیرا این عمل باعث تحلیل رفتن لثه و مشکلات دهان می‌شود.
  بزرگنمايي:

پایگاه خبری شاخص بازار: محمد قاسمی روز چهارشنبه در حاشیه برگزاری بیست و سومین کنگره تخصصی بین المللی انجمن علمی پریودونتولوژی ایران(24 تا 27 مهر) در هتل المپیک در جمع خبرنگاران افزود: در ایمپلنت دندان نوع، جنس، روش انجام کار و کیفیت تاثیرگذار است که موجب کاهش یا افزایش قیمت نیز می‌شود. کسانی که با مبالغ هفت تا 10 میلیون تومان ایمپلنت انجام می‌دهند اصلا قابل اعتماد نیستند و توصیه می‌شود مردم حواسشان به افراد سودجو باشد.

وی با اشاره به این که برای انجام یک دندان ایمپلنت حدود 4تا 5 ماه زمان نیاز است، گفت: اگر قطعات استفاده شده از کیفیت خوبی برخوردار نباشد موجب تخریب لثه می‌شود.

وی تاکید کرد: نگه داری و بهداشت دهان و دندان نیز در ماندگاری دندان ایمپلنت شده بسیار مهم است. بنابراین می‌توان گفت موضوعی به نام گارانتی در بحث ایمپلنت اصلا حرفه‌ای نیست و وجود ندارد.

تبلیغات نادرست خمیر دندان‌های زغالی/ دهانشویه‌های الکلی سرطان‌زاست
4 هزار لابراتوار غیرمجاز دندان‌سازی در کشور فعالیت دارد
شیوع بیماری‌های لثه از 35 تا 40 سالگی
مردم به ایمپلنت‌های ارزان قیمت در فضای مجازی اعتماد نکنند/شیوع بیماری‌های لثه

بعد از پوسیدگی، بیماری های لثه شایع ترین بیماری در کشور است

نسرین اصفهانی‌زاده استاد تمام بخش جراحی لثه دانشگاه علوم پزشکی و رئیس بیست و سومین کنگره بین‌المللی انجمن علمی پریودنتولوژی ایران با بیان اینکه
بعد از پوسیدگی، بیماری های لثه شایع ترین بیماری در کشور است ، گفت: اهداف اولیه همه پزشکان حفظ دندان است و متخصص لثه نیز سعی بر برطرف کردن بیماری‌های دندان و لثه دارد زیرا اولویت ما کشیدن دندان نیست.

وی تصریح کرد: ایمپلنت یک روش مناسب برای کسانی است که دندان خودش خراب شده و دیگر قابل استفاده نیست. ایمپلنت درمان مطمئنی است که بالای 97 درصد موفقیت دارد اما شرط آن است که توسط افراد متخصص و درست گذاشته شود.

وی تاکید کرد: اولویت ایمپلنت با متخصصین لثه و جراحان فک و صورت است که درس این رشته را خوانده است. متاسفانه برخی دندان پزشکان عمومی که دوره های حرفه ای ایمپلنت را نگذرانده‌اند وارد این حرفه شده و در برخی موارد مشکل ایجاد کرده‌اند.

وی ادامه داد: بیماری‌های لثه و پریودنتال در جوامع مختلف شیوع فراوانی دارند و در انواع پیشرفته به طور مشخص با تحلیل استخوان و در نهایت با از دست رفتن دندان‌ها همراه می‌شود.

رئیس کنگره ادامه داد: تلاش برای جایگزینی دندان‌های از دست رفته توسط ایمپلنت‌ها رویکرد جدیدی در رشته پریودنتولوژی ایجاد کرده است.

اصفهانی زاده گفت: این کنگره به عنوان بزرگ ترین گردهمایی علمی در حوزه پریودنتولوژی شناخته می‌شود. سخنرانی‌های متعددی در رابطه با مشکلات لثه ، ایمپلنت ها و روش‌های جراحی پیشرفته ارائه می‌شود.


نظرات شما
آخرین اخبار