شاخص بازار - به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، مدیر مرکز ارزیابی و تحقیقات بیولوژیک سازمان غذا و داروی ایالات متحده گفت: آلرژی به صدف خوراکی لزوما مانعی در تزریق واکسن کووید-19 نیست.
دکتر "پیتر مارکز" با بیان اینکه آلرژی به صدف خوراکی دلیلی برای خودداری از واکسیناسیون نیست، به افراد توصیه کرد پیش از اقدام به تزریق واکسن کرونا پزشک را از سابقه آلرژی خود مطلع سازند.
وی گفت: در حال حاضر افراد مسئول تزریق واکسن برای مقابله با واکنشهای آلرژیک آماده هستند و تنها لازم است این موضوع به آنان اطلاع داده شود تا احتیاط بیشتری داشته باشند.
به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا به نقل از شبکه خبری سی ان ان، مرکز کنترل و پیشگیری از بیماریها در آمریکا روز چهارشنبه اعلام کرده بود که در میان 1.9 میلیون نفری که در گروه اول واکسن کروناویروس را تزریق کرده اند، تنها در 29 مورد واکنش آلرژیک شدید مشاهده شده است.
انتهای پیام