شاخص بازار - مجتبی خالدی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: اگر سیستم هشدار دهنده تایید شده ای را بتوان به کار گرفت که کاشف گاز مونوکسید کربن باشد، میتوان آمار مسمومیتهای ناشی از آن را کاهش داد.
وی گفت: البته اینکه دتکتورهای گاز مونوکسید کربن قابلیت لازم برای کشف این گاز را دارد یا خیر باید توسط همکاران آتش نشانی تشخیص داده شود.
سخنگوی سازمان اورژانس کشور اظهار کرد: یکی از مشکلاتی که در گذشته وجود داشت این بود که بخاریها به سیستم قطع کن یا همان ترموکوپل مجهز نبودند و اگر شعله به هر دلیلی خاموش میشد گاز در فضا جمع میشد و با کوچکترین جرقه ای انفجار حاصل میشد، خوشبختانه این مشکل الان حل شده و اگر شعله خاموش شود جریان ورودی گاز به دستگاه قطع میشود.
وی ادامه داد: شرکتهای لوازم گرمایشی همانطور که کیت هایی را داخل لوازم همراه یک دستگاه قرار میدهند میتوانند یک دتکتور هم در کنار وسایل گرمایشی قرار دهند.
خالدی گفت: نکته دیگر این است که در همین راستا بیمه گران حوادث هم میتوانند به سمت الزامات ایمنی حرکت کنند، بیمه نقش بسیار پررنگی دارد و میتواند به جای اینکه هزینه جانباختن افرادی به خاطر مسمومیت مونوکسید کربن را بپردازد، به جای آن حتما یکی از این وسایل هشدار دهنده را الزام یا ارایه کند که در دراز مدت قطعا نتیجه بسیار مناسبی خواهد داشت.
وی افزود: بیمه میتواند نقش بسیار پررنگی داشته باشد که باعث کاهش مسمومیتهای گاز مونوکسید کربن باشیم و حتی میتواند در کاهش تمام حوادثی که شامل بیمه میشود موثر باشد. اورژانس حتی این آمادگی را دارد که با همکاران بیمه دیدار کند و این موضوعات را با هم مطرح کنیم.
انتهای پیام