به گزارش شاخص بازار به نقل از ایرنا؛ مدیرعامل شرکت دانش بنیان راهبران توسعه پارسی گیل با اشاره به سابقه فعالیت این شرکت در حوزه پسماند با توجه به دغدغه مردم و مسئولان گفت: در این راستا مرکز شتاب دهنده تخصصی پسماند را در استان گیلان راهاندازی کردیم.
عباس رنجی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: مراکز شتاب دهنده وظیفه تسریع و تسهیل را انجام میدهند و سازمانی هستند که با فراهم کردن خدمات حمایتی و کمک های مالی به استارتاپ ها کمک میکنند.
وی با بیان اینکه این سازمان همچنین فرصتهای سرمایهگذاری در استارتاپ های مستعد را برای سرمایه گذاری فراهم می کند، گفت: شتاب دهنده ها معمولا استارتاپ های شایسته "ایده قوی و کارکنان مستعد" را وارد برنامه خود میکنند و طی زمانی کمتر از 6 ماه آنها را تحت حمایت میگیرند که البته با توجه به نیازهای کسب و کار ممکن است در زمینه های مختلفی به آن ها ارایه شود.
مدیرعامل شرکت دانش بنیان راهبردان توسعه پارسی گیل درباره فعالیت مرکز شتاب دهنده تخصصی پسماند گفت: در این مرکز تیم ها محصولات مختلفی در زمینه پسماند تولید میکنند.
وی با اشاره به تولید دستگاه پردازش قابلیت ضدعفونی زباله با هدف کاهش مخاطرات ناشی از زباله در این مرکز گفت: راکتورهای تولید سوخت با تادیه بینالمللی، تولید مصنوعات بتنی و تبدیل زباله به خوراک دام از پسماندهای میوه و تره بار، هاظم دایجستر برای تولید انرژی از زباله های تر از جمله محصولات تولیدی در این مرکز است.
تولید مصنوعات بتنی با استفاده از پسماند
مدیرعامل شرکت دانش بنیان راهبران توسعه پارسی گیل بیان داشت: با استفاده از پسماند می توان محصولات مختلفی از جمله مصنوعات بتنی شامل بلوک، جدول، نیوجرسی، لوله بتنی با ریجکت زباله تولید کرد و که این تولیدات در این شرکت انجام گرفته است.
رنجی مهمترین دغدغه شرکت های دانش بنیان عدم اعتماد مسئولان به جوانان است، افزود: یکی از مهمترین راهحلهای رفع معضل پسماند در گیلان بهرهگیری از شرکتهای دانشبنیان است.
در زمان حاضر در مجموعه پارسی گیل چهار شرکت در حوزه پسماندهای پزشکی، محصولات ضدعفونی کننده زباله، تولیدکننده مصنوعات بتنی و تبدیل زباله به خوراک دام فعالیت میکنند.