به گزارش شاخص بازار به نقل از ایسنا، داریوش امانی روز شنبه افزود: این اقدام بر اساس تفاهمنامه سه جانبه بین وزارتخانه های راه و شهرسازی، نفت و صنعت، معدن و تجارت صورت میپذیرد.
وی با اشاره «تولید؛ پشتیبانیها، مانعزداییها» به عنوان شعار سال 1400 اضافه کرد: اجرایی شدن این تفاهمنامه ضمن نوسازی ناوگان حمل و نقل جادهای کشور سبب افزایش کار و تولید صنایع داخلی نیز خواهد شد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای کشور ادامه داد: در زمینه زیرساختهای مورد نیاز نیز نگاه ما بیشتر به درون کشور است، بالغ بر 20 شرکت دانش بنیان در این زمینه در مشغول بهکارند که محصولات آنان مورد استفاده قرار میگیرد.
امانی ابراز امیدواری کرد که در سالهای آتی بیشتر نیاز کشور در زمینه تجهیزات، وسایل و لاستیک با استفاده از تولیدات داخلی تامین شود.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای با بیان اینکه فعالان عرصه حمل و نقل کشور بهویژه رانندگان در تمامی شرایط سخت کشور فعالیت داشتهاند اظهارداشت: در روزهای اخیر که حجم بالایی از کالاهای اساسی وارد بندرهای کشور شده است ،اجناس به همه جای ایران منتقل و ارزش کار رانندگان بیشتر مشخص میشود.
وی با اشاره به تفاهمنامه منعقد شده با استانداری اصفهان نیر گفت: این استان قطب اصلی حمل و نقل کشور و پل ارتباطی شمال، جنوب، شرق، غرب در بسیاری از شاخصهای این بخش رتبه نخست را داراست و بیشک جادههای این خطه به توجه و نگهداری بیشتری نیاز دارد.
رییس سازمان راهداری و حمل و نقل جادهای پنجشنبه گذشته در سفری که به اصفهان داشت ؛ تفاهم نامه ای به منظور حذف نقاط حادثه خیز جاده ای با مدیریت این استان امضا کرد.
به گزارش ایرنا، 221 هزار کیلومتر جاده و شریان اصلی در کشور وجود دارد که 12 هزار کیلومتر آن در استان اصفهان واقع شده است؛ این منطقه از نظر تعداد شرکت حملونقل بار، پایانه حمل بار و مسافر و آموزش کاربران حمل و نقل، رتبه اول کشور را دارد.
490 شرکت حملونقل بار، هفت پایانه حمل بار، 32 پایانه حمل مسافر، 10 مرکز مکانیزه معاینه فنی و 43 مجتمع بینراهی نیز در سطح استان اصفهان فعالیت میکنند.